Koncert za Sigurnu kuću

01_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: SKAC
Koncert za Sigurnu kuću

Na koncertu se prikupljaju sredstva za namještanje i opremanje Sigurne kuće, i predstavlja volonterski maraton "72 sata bez kompromisa".

Ovoga će se četvrtka, 3. listopada, na splitskoj Rivi u 20 sati u organizaciji Studentskog katoličkog centra Split – SKAC_ST, održati humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

Koncertom Taxi benda najavit će se veliki volonterski maraton mladih 72 sata bez kompromisa koji će se od 17. do 20. listopada održati u čak 11 hrvatskih gradova, a samo će na području Splita okupiti oko 700 volontera.

Na koncertu ćeš saznati i nešto više o cijelom projektu, a ako se odlučiš uključiti, moći ćeš se i prijaviti za volontiranje.

Koncert je humanitarnog karaktera te će se na štandovima moći donirati za potrebe namještanja i opremanja Sigurne kuće. Dio je to već tradicionalne humanitarne akcije Glas žrtava obiteljskog nasilja koja se redovito organizira unutar projekta 72 sata bez kompromisa. Sva prikupljena sredstva donirat će se Caritasu Nadbiskupije Split koji vodi Sigurnu kuću, jedinu takvu na cijelom dalmatinskom području.

Humanitarna akcija traje do 20. listopada, a svi koji žele, mogu pomoći i uplatom na namjenski račun:

Studentski katolički centar Split – SKAC_ST
IBAN: HR4624840081502013772, Raiffeisen Austria d.d.
Svrha uplate: donacija za Sigurnu kuću