Koncert i buvljak za beskućnike

27_11_2012 / 02:32h  |  Foto: Željko Šunjić
Koncert i buvljak za beskućnike

U Hrvatskom narodnom kazalištu održat će se Koncert s Predsjednikom, a dva tjedna kasnije buvljak za koji možete donirati predmete. Sav prihod sa oba događanja namijenjen je Prihvatilištu za beskućnike i beskućnice.

U subotu, 08. prosinca u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu održat će se Koncert s Predsjednikom, a dva tjedna kasnije (22.12.) će se na trgu ispred kazališta održati tradicionalni humanitarni buvljak. Sav prihod sa oba događanja namijenjen je Prihvatilištu za beskućnike i beskućnice udruge Most.

Koncert na kojem će prisustvovati predsjednik Ivo Josipović organizira udruga Mladi akademski glazbenici u suradnji sa HNK, uz podršku Grada Splita i pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH. U jednosatnom koncertu mladi glazbenici će izvodi klasična djela hrvatskih autora. Ulaznice po cijeni 30, 60 i 80 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK.

Dvanaesto izdanje humanitarne akcije A di si ti?! ponovno će isprazniti police i ormare, a onda i omogućiti povoljnu kupnju CD-ova, DVD-ova, ploča, knjiga, stripova, suvenira, slika, nakita, božićnih ukrasa, kapa, promotivnih majica... Sve te predmete možete donirati svakim radnim danom u Info zoni (Jerina 1) od 9 do 20 sati, u Udruzi MoSt (Zvonimirova 7) od 9 do 13 sati i u Prihvatilište za beskućnike (Zlodrina poljana 4) od 19 sati.