Novi član za suradnju s mladima

27_02_2012 / 22:38h
Novi član za suradnju s mladima

Nitko ne zna što radi Komisija za suradnju s mladima Grada Splita, a i malo tko zna što bi trebala raditi, no posljednja točka maratonske sjednice Gradskog vijeća bila je imenovanje novog člana Komisije.

Nitko ne zna što radi Komisija za suradnju s mladima Grada Splita, a i malo tko zna što bi trebala raditi, no posljednja točka maratonske sjednice Gradskog vijeća bila je imenovanje Igora Boraske za novog člana Komisije budući je i u Gradskom vijeću zamijenio Nikolu Grabića.

Komisiju čine predstavnici svih stranačkih i nezavisnih opcija u Gradskom vijeću. Uz novoizabranog Igora Borasku članovi su: Luka Roguljić, Nevenka Bečić, Ljubica Vrdoljak, Milica Cipci, Sanja Župa, Gojko Čepo, Goran Kovačević te predsjednik Dane Galić.

Premda je riječ o radnom tijelu koje je prvi put osnovano 2001. godine, ono ni u jednom mandatu nije profunkcioniralo. To ipak nije spriječilo vijećnike da jednoglasno i bez rasprave prihvate prijedlog promjene člana. Povišene tonove izazvala je samo tehnička pogreška u pripremi materijala dostavljenih vijećnicima.