Komedija u Lori

27_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Komedija u Lori

U Loru stiže komedija "Prvi muževi bacaju se u vodu". Predstavu možete pogledati 31. ožujka u 19.30. Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova, a sve likove tumači legendarna glumica Jadranka Elezović.

Nakon vrlo uspješnih komedija „Vesele žene hrvatske“ i „Vlaška posla“ s kojima je nasmijavala splitsku publiku proteklih godina, Jadranka Elezović 31. ožujka u 19.30 u Loru stiže s novom predstavom "Prvi muževi bacaju se u vodu".

Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. A sve one, i to čak njih 6, u Split donosi samo jedna glumica - legendarna Jadranka Elezović.

Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost, a najaktualnija je ona babe Stane Skorupvić iz serije "Na granici".

Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu "Kerempuh" a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.

I ovu komediju, kao i prethodne, autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame.

Izvrsne reakcije publike već na prvim izvedbama dokaz su da je „Tvornica smijeha“ ponovo ostvarila komediju koja će biti rado gledana i posjećena,a glumica Jadranka Elezović po tko zna koji put je oduševila.

Uoči predstave u Splitu Jadranka Elezović kratko je izjavila:
Veseli me jako gostovanje u Splitu, jer splitska publika zna što je dobra komedija. Zadnjih godina gostovali smo s predstavama predstavama „Vesele žene hrvatske“ i „Vlaška posla“ i reakcija publike uvijek je bila onakva kakvu svaki glumac samo može poželjeti. Vjerujem da će i nova predstava "Prvi muževi bacaju se u vodu" razveseliti sve poklonike dobrih komedija a nadam se da će i mlađa publika koja je zavoljela moj lik babe Stane iz serije "Na granici" doći pogledati ovu predstavu.

Karte su u prodaji na blagajni Lore po cijeni od 70 kn od ponedjeljka, od 15 do 19 sati te online na croatia-tickets.com. Informacije i rezervacije na broj 0919720540 & FB Amadeus events.