Panel: Mladi i donositelji odluka

08_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Panel: Mladi i donositelji odluka

Uz predstavnike Grada Splita i Grada Karlovca te predstavnike Savjeta mladih obaju gradova, u izlaganju na panel diskusiji "Važnost suradnje mladih i donositelja odluka: Savjeti mladih" pridružit će se i predstavnica Mreže mladih Hrvatske.

Panel diskusija Važnost suradnje mladih i donositelja odluka: Savjeti mladih održat će se u srijedu, 13. prosinca, u 17 sati u prostoru Info zone (Jerina 1).

Uz predstavnike Grada Splita i Grada Karlovca te predstavnike Savjeta mladih obaju gradova, u izlaganju će se pridružiti i predstavnica Mreže mladih Hrvatske, a u diskusiji se očekuje i sudjelovanje mladih te predstavnika udruga mladih i za mlade. Sudionici će razgovarati o problemima na koje su nailazili pri uključivanju mladih u procese donošenja odluka te primjerima dobre prakse, a detektirat će i mogućnosti napretka u suradnji mladih i donositelja političkih odluka.

Panelisti su: Antonia Kuzmanić, predsjednica Savjeta mladih Grada Splita; Renato Bukovac, član Savjeta mladih Grada Karlovca; Marina Kuzmanić-Petreš, Savjetnica za odnose s mladima, nacionalnim manjinama i vjerskim zajednicama pri Gradu Splitu; Davorka Radović, Viša stručna suradnica za rad s mladima pri Gradu Karlovcu te Petra Pekica, voditeljica programa Politike za mlade u Mreži mladih Hrvatske.

Diskusiju povodom skorog natječaja za članove gradskog Savjeta mladih organizira Info zona u suradnji sa Savjetom mladih Grada Splita.

Suradnja mladih i donositelja odluka: U srijedu diskutiraj, a za vikend se educiraj

Povodom skorog natječaja za članove gradskog Savjeta mladih, Info zona u suradnji sa Savjetom mladih Grada Splita organizira i edukaciju. Dvodnevna besplatna edukacija o suradnji mladih i donositelja odluka održat će se 16. i 17. prosinca u Splitu. Edukacija je namijenjena mladima koji promišljaju o kvaliteti života mladih i žele aktivno sudjelovati u društvu. Prijavnica za sudjelovanje na edukaciji dostupna je na infozona.hr/prijava.