Kockin ormar - osvježi garederobu

10_12_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Klub Kocka
Kockin ormar - osvježi garederobu

Sve donesene stvari bit će izložene u klubu, a osobe s kuponima mogu zamijeniti kupon za komad koji im se svidi. Oni koji se ne žele odvajati od vlastitih stvari da bi dobili kupone, mogu odabrani predmet zamijeniti za novčanu donaciju.

Od srijede, 11. prosinca, u klubu Kocka se prikupljaju predmeti za Kockin ormar -  svaki dan od 20 do 22 sata donesi stare, ali očuvane i upotrebljive stvari (odjeću, obuću, nakit, modne dodatke, razne tričarije...) i zamijeni ih  za količinu kupona koja odgovara količini donesenih stvari.
Primaju se i donacije za šapice u vidu dekica, hrane, povodaca... sve što ti je viška, a u dobrom je stanju – naći će sretnog vlasnika.

Kockin ormar, koji će se održati u srijedu, 18. prosinca, od 19h, zamišljen je kao razmjena stvari za sve kojima ormari i police pucaju po šavovima, a odvit će se prema jednostavnom principu: sve donesene stvari bit će izložene u klubu, i osobe s kuponima mogu zamijeniti kupon za komad koji im se svidi.
Za sve one koji žive minimalistički ili se ne žele odvajati od vlastitih, vrijednih komadičaka – ponuda doniranih stvari otvorena je po principu: ostavi novčanu donaciju i nosi!

Za friške informacije prati facebook događaj!