Kocka u znaku radionica

08_01_2014 / 12:41h  |  Autor: A.M.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Kocka u znaku radionica

Premda siječanjski program u Kocki započinje bučnom koncertnom večeri, njime ipak dominiraju radionice - likovna, strip, web-radionica...

Bilo da su donijeli novogodišnju odluku započeti godinu punom parom ili ne, u Kocki su pripremili bogat program za siječanj. Premda kockom u siječnju dominiraju radionice, program starta koncertom.

U subotu, 11. siječnja, posjetitelje Kocke čeka bučna koncertna večer. U goste stiže bend True iz Samobora, zatim šibenski Cult of Reborn i bihaćki 95th Division.

Ponedjeljak, 13. siječnja, u znaku je filma: u 20 h bit će prikazana projekcija filma znanstvene fantastike iz 1974., koji nosi naziv Space is the place.

Idućeg dana, 14. siječnja, održat će se u 20 h (druga po redu) Radionica stripa uz mentora Ivan Svagušu, a prethodit će joj (17 h) besplatna Likovna radionica, koja će se održavati svakog utorka u mjesecu (dakle i 21. i 28. siječnja). 

U srijedu, 15. siječnja, za sudjelovanje na Paper-toy radionici i izradu papirnatih figura trebat će vam samo škare, papir, ljepilo i malo mašte.

Niz od tri dana radionica prekinut će izložba Nacistički teror nad homoseksualcima 1933. - 1945. u produkciji udruge Queer iz Zagreba.

Program se nastavlja u utorak, 21. siječnja, kad će se održati prva Radionica montaže, dok će na iduću trebati čekati do 28. siječnja. Nakon jednodnevne pauze na programu će se, 23. siječnja, naći Web radionica (web design/photoshop), koja će se održati i 30. siječnja.

Petak, 24. siječnja, rezerviran je za promociju strip-albuma Play autorice Danice Kliškić, a u subotu posjetitelje Kocke čeka predavanje i radionica Uloga društvenih mreža u razvoju kulture.

Podjećamo da se prijave za sve radionice šalju na e-mail [email protected], kao i da je knjižnica Open Box otvorena svaki tjedan od utorka do četvrtka, od 17 do 20 h.