Kocka u veljači

05_02_2017  |  Autor: I. Z.  |  Foto: KUM/Kocka
Kocka u veljači

Mjesec je kraći, ali program nije: Kocka i u veljači donosi koncerte i DJ večeri...

 Nakon što je prvi vikend u veljači počeo koncertima splitskih bendova La Volpe i Heaps te travničkog Holographic Human Element, drugi petak u mjesecu (10. 2.) donosi DJ program: PULP w/ Funk Guru, SZCH, Dubok, El Commando, dok je subota (11. 2.) rezervirana za Los Santos presents Blaw:Blaw, a Blaw Blaw je tročlani zagrebački kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom u okvirima rap, trap i bass glazbe.

Utorak, 14. 2. u Kocki nije Valentinovo, nego Belentinovo, u petku koji slijedi (17. 2.) na rasporedu je Radio Esplendor, dok u subotu (18. 2.) Kocka ugošćava bend Porto Morto, koji će u Splitu održati koncertnu promociju hvaljenog albuma koji nosi ime po bendu. Što svira Porto Morto, saznaj na njihovom YouTube kanalu, a više o koncertu na Facebook-eventu.

U četvrtak, 23. 2., ekipa iz francuskog Lyona, okupljena pod imenom It came from beneath, dolazi razdrmati Kocku mješavinom death metala, deathcorea i post HC-a. Vikend će opet biti plesni, uz Cuisine Dub all nighter (24. 2.) i PlesnjaQ (25. 2.), a 28. 2. Kocka otvara vrata za maškare.