Kocka u studenom

05_11_2015 / 11:11h  |  Autor: A. K.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Kocka u studenom

Kocka je i za studeni pripremila glazbeni program, ali i breojne radionice. Uz DJ program bit će i koncerata, a likovna radionica i radionica photoshopa samo su neke od brojnih koje se održavaju u prostoru.

Prvi petak u studenom (6. 11.) plesat će se uz stare hitove na Tentacle Testicle's Dancing Spectacle, a dan kasnije, 7. 11., nastupa heavy wood bend Druyd. Na petak 13. nastupaju Tvrtko Stijena i Riffovski, a subota, 14. 11., rezervirana je za dubstep party uz Tlak pres. Volume w/ Sapleo, Pudlika i S!nek [ZG]. U petak, 20. studenog Borgeshia promovira svoj novi album. Dan nakon, 21. studenog, možete zaplesati uz Beatslap, a za DJ pultom će se naći Funk Guru (CFSN) i Lilacube (No Balance). Dub/jungle/reggae u aranžmanu GartzSounda i Balkan Zvuka u novom zajedničkom programu Positive Sessions predstavit će se 27. studenog dok je Grind Fešta dan 28. studenog a nastupaju Bolesno Grinje, Krlja, Namet i Cold Turkey.

Osim glazbenog programa Kocka organizira i kviz znanja svakog drugog četvrtka te razne radionice, video projekciju Sektor u sklopu izložbe Ivana Škofića u MKC-u 9. studenog i izložbu pod nazivom Help Ivana Efendića 23. studenog.

Likovna radionica održava se svake nedjelje, photoshop radionica utorkom (3. i 10. 11.), radionica fanzina srijedom (4. i 18. 11.), radionica kukičanja četvrtkom (5. i 19. 11.), origami radionica srijedom (11. i 25. 11.), te web (Wordpress) radionica 17. i 24. i dreamcatcher radionica 25. studenog. Prijave za radionice šalju se na mail [email protected].

Prati Kocku i na Facebooku.