Kocka u ožujku

02_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Kocka u ožujku

Kocka i u ožujku nastavlja s raznolikim programom, koji je sastavljen od brojnih koncerata, slušaonica, ali i izložbi i besplatnih radionica.

Kocka i u ožujku nastavlja s raznolikim programom, koji je sastavljen od brojnih koncerata, slušaonica, ali i besplatnih radionica.

Prvi vikend, 4. ožujka donosi pirate/folk metal koncert Code Of Nelson's Folly i house party Radio Esplendor 5. ožujka. Za ljubitelje disko glazbe sprema se Disco Wars ep.VII: The Groove Awakens 11. ožujka, a dan nakon rezerviran je za pankere uz Šank?! i Špurijus. Kolektiv STxHC: Eat Me Fresh (CZ) i DJ Shakal von Njoč će u ponedjeljak, 14. ožujka iskombinirati hc punk i rap. U petak, 18. ožujka Zarkoff će se pobrinuti za techno beats i electro tunes live, a The Splitters, Flegma i From Another Mother zaduženi su za rock subotu. Black/death metal fešta It Came From Poland Vol. 2: Begerith, Pravia, Klyast na rasporedu je 25. ožujka. 26. ožujka iz Beograda stiže Nežni Dalibor nakog kojeg će se DJ Kixxy$Tracey/ Van Gaal pobrinuti za dobru zabavu. Kraj mjeseca i Uskrs (27. ožujka) proslavite uz Beatslap w/ Pytzek (Burek / Barba) - Uskršnji party u režiji LoopJunkiesa.

Svake srijede možete sudjelovati u radionicama queerFANZIN (radionica fanzina o drugom i drugačijem) u 18 sati i u tečaju origamija u 20 sati, dok svakog četvrtka u 18 h Queer Sport Split organizira radionice yarn bombinga pod imenom 1000 zastavica. Za one koji ne znaju, yarn bombing najnoviji je prilog ukrašavanju javnih površina, i to omatanjem svega zamislivog originalnim pletenim ili heklanim kreacijama, čime se urbana gerila pletilja bori protiv hladnoće i sive boje čelika i betona u gradovima.

Radionice Wordpressa održat će se 8. i 13. ožujka s početkom u 20 sati. Muzika na projektor, audio-vizualni serijal s projekcijama snimki (ne)poznatih izvođača održat će se dvaput ovog mjeseca i to 10. ožujka i 24. ožujka od 20h.

Mavena i UZGON će vas iznenaditi izložbom od dva tovara sa Marjana 17. ožujka u 20 sati, a iza izložbe (u 20.30) možete pokazati svoje zavidno znanje na Kockinom kvizu i uživati za šankom za Dan sv. Patricka.

Prijave na radionice šalju se na mail [email protected].

Više informacija o Kocki i njenom programu može se naći na Facebooku.