Kocka u ožujku

06_03_2015 / 12:49h  |  Autor: A. K.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Kocka u ožujku

Klub Kocka za ožujak je štošta zakuhao pa će tako posjetitelji moći uživati u koncertima, slušaonicama, kvizu znanja i projekcijama, a održat će se i radionica elektroakustike.

Klub Kocka za ožujak je štošta zakuhao pa će tako posjetitelji moći uživati u koncertima, slušaonicama, kvizu znanja i projekcijama.

Ljubitelji melodičnog hardcora u petak, 6. ožujka, moći će uživati u koncertu Break The Molda i D.J. and the Wootchyaka. Dan kasnije, za zabavu su zaduženi hip-hop klan Kuku$, sinjski 6wild te Pištolj Pero s Radio Los Santosa.

U ponedjeljak, 9. ožujka navratite u Kocku i upoznajte se s udrugom Sehaliah koja brine o napuštenim životinjama i opustite se uz Chill slušaonu. Utorak je rezerviran za indie rock slušaonu by Krafna, a 11. ožujka nastupit će The Splitters, splitski rock and roll dvojac. U četvrtak, 12. ožujka u 20 sati NMG@PRAKTIKA donosi zanimljivu kombinaciju zvuka i slike uz susret beogradskog kolektiva Ponton i splitskog umjetnika Marina Tudora. Petak 13. bit će veseo i plesan uz Original 70's Disco Night, a u subotu (14. ožujka) nastupaju The Marshmallow Notebooks, Benchwarmers i (The) Lesser Men zahvaljujući Noisy Night Recordsu u suradnji s Guranjem s litice, udrugom Aktivist i KLFM.ORG.

Radionica elektroakustike na kojoj možete naučiti što je zvuk, kako se stvara, kako se ponaša i kako ga percipiramo, održat će se u ponedjeljak, 16. ožujka. Povodom proslave dvadesete godišnjice prvog splitskog rap partija, u utorak u goste dolazi DJ Force, a uz njega će se za pultom naći i Shakal von Njoč. U srijedu, 18. ožujka, svratite na Stričevu slušaonu, a u četvrtak se zabavite uz ritmove i melodije španjolskih majstora gitare na Around the world #3, nakon čega slijedi Kockin kviz znanja.

U petak, 20. ožujka ZloSTavljanje predstavlja Toxicdeath, legendarne death metalce iz Tuzle, zagrebački death metal USUD i Despised, mladi thrash metal bend iz Zadra, a u subotu je na redu Beatslap residents night uz Loopjunkies.

Ponedjeljak, 23. ožujka, donosi OpenBox movie night uz film Octopussy i Movie soundtrack slušaonu, utorak 8-bit visual party, a u srijedu je na rasporedu Pank domjenak uz najdraže heroje post-rocka te post-metala. ZloSTavljanje četvrtkom priprema Tota-bruta-metal slušaonu. U petak, 27. ožujka zaplešite na Plesnjaqu uz Nipplepeople, a subotu dolazi Darko Velkovski, poznatiji pod pseudonimom FOBI, jedno od najjačih imena na psytrance sceni. Ponedjeljak, 30. ožujka rezerviran je za Jam night pt. 3, a u utorak naučite kako dizajnirati web stranicu u radionici Uvod u web dizajn.

Program Kocke može se pratiti i na Facebooku.