Kocka je online!

22_04_2013 / 10:01h
Kocka je online!

Iako još nije u potpunosti završen, novi web Koalicije udruga mladih već je privukao pozornost jer se na njemu može iščitati zanimljiva najava svibanjskog programa kluba Kocka, ali i neke povijesne činjenice.

Iako još nije u potpunosti završen, novi web Koalicije udruga mladih - KUM već je privukao pozornost jer se na njemu može iščitati zanimljiva najava svibanjskog programa kluba Kocka, ali i neke povijesne činjenice kojih nema u udžbenicima.

Udruge članice KUM-a zajedničku misiju za dobivanje prostora u splitskom Domu mladih neformalno su započela manifestacijom ART SQUAT u studenom 1994. godine, a građanska kampanja KUM-a Dom mladih – mladima u 2001. okončana je potpisivanjem ugovora s Gradom Splitom kojim se KUM-u na korištenje dodijelio prostor podruma Doma mladih u kojem je današnja Kocka.

Iako nepotpun, program u svibnju već ima zanimljivih imena: splitskoj publici koncert duguju zagrebački street/punk-rock bend Šank?! koji će dug podmiriti prvog petka (03.05.), iduće večeri na Plesnjaq dolazi Lollobrigida, na Sv. Duju (07.05.) gostuje Kultur Shock, tri dana kasnije Darko Rundek… Ali cijeloviti program je još zanimljiviji - uskoro čitajte na infozona.hr!