Kineski cirkus dolazi u Split

09_04_2012 / 15:25h
Kineski cirkus dolazi u Split

Kineski nacionalni cirkus dolazi u Split s predstavom Put Svile koja će publiku kroz neviđene akrobacije odvesti starim putem svile i otkriti nove perspektive nepoznate kulture i tradicije dalekog istoka.

Kineski nacionalni cirkus dolazi u Split s predstavom Put Svile koja će publiku kroz neviđene akrobacije odvesti starim putem svile i otkriti nove perspektive nepoznate kulture i tradicije dalekog istoka. Sama povijesna priča trgovine svilom dovoljno je zadivljujuća, a novu dimenziju divljenja dat će joj dvosatna predstava fenomenalnih umjetnika nevjerojatnih artističkih vještina koji su proteklih dvadeset godina već oduševili 8 milijuna Europljana. Predstava pokazuje fascinantne kulturne razlike, ali i povezanost među ljudima duž Puta svile kroz mješavinu čudesnih akrobacija, strasti i humora.

Ulaznice za predstavu koja će se održati u Spaladium areni 26. travnja u 20 sati već su u prodaji po cijeni od 140 kuna do 300 kuna. Prodajna mjesta su Dallas Music Shop, Dancing Bear, F Tours, Smokvina, Tisakmedia, blagajna dvorane te Ticketpro sustav prodaje.