U Zoni Književna čajanka i putopis

09_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
U Zoni Književna čajanka i putopis

Novi tjedan bogatog listopadskog programa u Klubu Zona počinje Književnom čajankom, a u utorak u 19 sati na rasporedu je putopisno predavanje.

Novi tjedan bogatog listopadskog programa u Klubu Zona počinje Književnom čajankom koja će se održati u ponedjeljak, 10. listopada, u 20 sati. Riječ je o sedmoj uzastopnoj sezoni Književnih čajanki koja će se održavati ponedjeljkom, a na kojoj svi zainteresirani imaju priliku razgovarati o pročitanim knjigama ispijajući čaj. Prvi naslov u listopadu je "Djevojka, žena, drugo" autorice Bernardine Evaristo.

U utorak, 11. listopada, u 19 sati na rasporedu je putopisno predavanje na kojem će dvije mlade Splićanke podijeliti doživljaje svoje 800 kilometara duge pješačke ture, poznatije kao Camino de Santiago. Marina i Ana ispričat će detalje o humanitarnoj akciji koja je bila povod pješačkoj avanturi, a podijelit će i ostale dojmove koje su doživjele na ovom nezaboravnom putovanju.

Također, u novom tjednu u Klubu Zona nastavljaju se održavati Grupe uzajamne podrške te Kreativni petak, a svi detalji i informacije o nadolazećim predavanjima, izložbama i radionicama dostupne su na klubzona.net. Sudjelovanje na svim događajima je besplatno.