Klub Zona u svibnju: Neće nedostajati edukativnih, informativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja

01_05_2023 / 21:29h
Klub Zona u svibnju: Neće nedostajati edukativnih, informativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja

Program Kluba Zona vratio se na Šperun.

Nakon uspješnog gostovanja na Turskoj kuli u sklopu EgoFree festivala, program Kluba Zona vratio se na Šperun. Zbog Praznika rada, Biciklopopravljaonica će se u svibnju iznimno održati drugog ponedjeljka u mjesecu, ali sva druga događanja održavat će se uhodanim ritmom. Neće nedostajati edukativnih, informativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

- Mjesečni program počinje sajmom razmjene korištenih predmeta i ciklusom kratkih eko filmova. Subotom se nastavljaju održavati Šahovska popodneva i Večeri društvenih igara pa će prvi tjedan završiti u nedjelju sajmom vintage odjeće i rukotvorina. Nastavljaju se i druženja zaljubljenika u anime, ali u svibnju će se održati dva posljednja Kreativna petka prije ljetne stanke. Na kraju mjeseca otvorit će se izložba studentice Marije Babić, nakon čega će se ciklus Mladi izlažu nastaviti tek u rujnu  - najavljuje Matea Rančić, voditeljica programa Kluba Zona.

U drugoj polovici mjeseca, na događanju Želim pričati o…, tražit će se društvo za izlazak u Splitu. Što Grad Split radi za bolju informiranost mladih i može li napraviti više - pitanja su na koja će odgovore potražiti sudionici svibanjske Kave sa Savjetom mladih.

Više informacija o programu Kluba Zona i rezervacije za pojedina događanja dostupne su na klubzona.net.