Klub Zona u ožujku

02_03_2023  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Klub Zona u ožujku

Prvi sajam vintage odjeće i rukotvorina uz tridesetak drugih događanja.

U ožujku se u Klubu Zona održava prvi sajam vintage odjeće i rukotvorina, ali i tridesetak drugih događanja. Uz tematska druženja i edukacije, za kraj mjeseca najavljeno je i otvaranje nove izložbe u ciklusu mladih autora Mladi izlažu.

- Pazarium, sajam vintage odjeće i rukotvorina održavat će se prvom nedjeljom u mjesecu, od 16 do 20 sati. Ponudom će se predstaviti nekoliko izlagača moderne i vintage second hand odjeće te modnih dodataka, nakita, slika i drugih umjetnina. Izlagači na prvom izdanju sajma su: Kolet, EiE Vintage, Bumbak, Septem Rosae i Horderice - najavila je Matea Rančić, voditeljica programa Kluba Zona.

Na početku mjeseca održavaju se Biciklopopravljaonica, Sajam razmjene korištenih predmeta i ciklus kratkih eko filmova Zavrti film u glavi. Svaki vikend u Zoni počinje Kreativnim petkom i druženjem uz kreativni zadatak, a nastavlja se subotnjim Šahovskim popodnevom od 18 sati te uz Večer društvenih igara od 20 sati do ponoći. Ponedjeljak je rezerviran za Književne čajanke.

- Svoja druženja u ožujku će nastaviti i zaljubljenici u anime. U 2024. godini Hrvatsku očekuju europski, parlamentarni i predsjednički izbori pa će se na Kavi sa Savjetom mladih tražiti odgovor na pitanje kako zainteresirati mlade za izbore. Gdje izaći u Splitu nova je tema razgovora na događanju Želim pričati o… U ožujku počinje i ciklus radionica Mala škola mentalnog zdravlja -  dodala je voditeljica programa Kluba Zona i pozvala zainteresirane na sudjelovanje.


Više informacija o programu Kluba Zona i rezervacije za pojedina događanja dostupne su na klubzona.net.