Razgovori o izlascima i izborima

20_03_2023 / 00:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Razgovori o izlascima i izborima

Tjedni program Kluba Zona bogatiji je za dvije diskusije.

Tjedni program Kluba Zona bogatiji je za dvije diskusije. Gdje izaći u Splitu nova je tema razgovora na događanju "Želim pričati o..." koje će su održati u utorak, 21. ožujka. Kako mlade zainteresirati za izbore tema je "Kave sa Savjetom mladih" koja će se održati u četvrtak, 23. ožujka. Oba događanja počinju u 18 sati i otvorena su za javnost.

- Koja su slabo poznata mjesta za popiti dobru kavu, u kojem pubu je dobra atmosfera te gdje pronaći dobru ekipu za izlazak ili after tek su neka od pitanja i odgovora koja će se moći čuti i uputiti u utorak. U četvrtak će se kroz diskusiju pokušati pronaći odgovori na pitanja kako savjeti mladih, organizacije civilnog društva i drugi akteri mogu doprinijeti interesu mladih za izbore. Naime, u 2024. godini Hrvatsku očekuju europski, parlamentarni i predsjednički izbori. Dođite, informirajte se i doprinesite diskusiji - poziva Goran Biličić iz Info zone.

Do kraja mjeseca u programu Kluba Zona nastavlja se održavati "Mala škola mentalnog zdravlja" ponedjeljkom, a na kraju tjedna Kreativni petak te subotnja "Šahovska popodneva" i "Večeri društvenih igara". Održat će i još jedna "Književna čajanka" te će se u ciklusu izložbi autora mlađe generacije otvoriti izložba Katarine Botica. Više informacija o svim događanjima dostupno je na klubzona.net.