Povod za dolazak i najam u ožujku

06_03_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Povod za dolazak i najam u ožujku

Povod za dolazak u Klub Zona u ožujku može biti nova izložba mladog autora, informacija o mogućnostima mobilnosti studenata, kreativna radionica, prilika za popravak bicikla te druženja šahista i ljubitelja književnosti.

Povod za dolazak u Klub Zona u ožujku može biti nova izložba mladog autora, informacija o mogućnostima mobilnosti studenata, kreativna radionica, prilika za popravak bicikla te druženja šahista i ljubitelja književnosti. Skromniji proračun rezultira i manje bogatim programom na početku godine, ali to znači više slobodnih termina za najam prostora čime se doprinosi kvaliteti programa Kluba Zona. Više informacija o mogućnostima najma dostupno je na infozona.hr/najam.

KLUB ZONA U OŽUJKU

Književna čajanka / ponedjeljak, 2.3. / 20:00
Biciklopopravljaonica / subota, 7.3. / 17:00 - 20:00
Erasmus+ info dan: studentske razmjene / četvrtak, 12.3. / 18:30
Šahovsko popodne / subota, 14.3. / 18:00 - 20:00
Književna čajanka / ponedjeljak, 16.3. / 20:00
Izložba Ivana Vrčeka: VOZIM30 / petak, 20.3. / 18:00
Radionica kaligrafije* / subota, 21.3. / 17:00
Šahovsko popodne / subota, 28.3. / 18:00 - 20:00
Književna čajanka / ponedjeljak, 30.3. / 20:00

*potrebna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net

Program Kluba Zona u ožujku započeo je već drugog dana u mjesecu, nastavkom održavanja Književnih čajanki. Druženja ljubitelja književnosti uz kolače, čaj i razgovor o pročitanim knjigama održavaju se svako dva tjedna, ponedjeljkom u 20 sati, pa će Djevojke koje čitaju i 16. i 30. ožujka rado za stol primati nove sugovornike.

Svaka prva subota u mjesecu u Klubu Zona znači i novu Biciklopopravljaonicu. Tako je i subota 7. ožujka, od 17 do 20 sati, prilika za popraviti bicikl ili pomoći drugima popraviti bicikl ili od volontera splitske Biciklopopravljaonice naučiti popraviti bicikl.

Sveučilište u Splitu će u četvrtak, 12. ožujka, u 18:30 u Klubu Zona održati Erasmus+ info dan o studentskim razmjenama. Prezentirat će mogućnosti studentske razmjene u svrhu studija i stručne prakse u programskim i partnerskim zemljama u okviru programa Erasmus+, uključujući i aktivnosti mobilnosti na SEA-EU partnerskim institucijama s kojima Sveučilište u Splitu sudjeluje u novom projektu The European University of the Seas (SEA-EU).

U ožujku je tradicionalna jednomjesečna pauza Večeri modernih društvenih igara, ali u ritmu održavanja svako dva tjedna u Klubu Zona nastavljaju se održavati Šahovska popodneva. Nove prilike za usavršavanje i dokazivanje šahovskih vještina pred članovima Šahovskog kluba Student su 14. i 28. ožujka od 17 do 20 sati.

Ciklus izložbi autora mlađe generacije Mladi izlažu nastavlja se otvaranjem dvotjedne izložbe Ivana Vrčeka, studenta UMAS-a. Vrček će u petak, 20. ožujka, u 18 sati na otvaranju izložbe VOZIM30 predstaviti svojih 30-ak maštovitih i bajkovitih radova. Radovi su rađeni u različitim tehnikama i kombinacijama, a u postavu izložbe bit će i oslikane majice te rad širok čak dva metra.

DVK, udruga studenata dizajna vizualnih komunikacija, u ožujku će održati prvu u nizu radionica u Klubu Zona. U subotu, 21. ožujka, održat će trosatnu radionicu kaligrafije na kojoj će studenti viših godina preddiplomskog i diplomskog studija UMAS-a zainteresiranima prenositi znanje o različitim tehnikama lijepog pisanja. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.