Vege kuhinja u Klubu Zona

25_03_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
 Vege kuhinja u Klubu Zona

Otvorene su rezervacije mjesta za radionicu Vege kuhinja koja će se održati u Klubu Zona. Ususret uskršnjim ručkovima zainteresirani će imati priliku besplatno degustirati i naučiti kako se priprema vege pašticada.

Na klubzona.net otvorene su rezervacije mjesta za radionicu Vege kuhinja koja će se održati u utorak, 29. ožujka, u 18 sati u Klubu Zona. Ususret uskršnjim ručkovima zainteresirani će imati priliku besplatno degustirati i naučiti kako se priprema vege pašticada.

- Recepti veganske kuhinje, pa ni ova radionica, nisu nužno namijenjeni samo veganima, već i osobama koje zbog primjerice zdravstvenih razloga ne smiju konzumirati proizvode životinjskog podrijetla ili samo žele obogatiti svoje jelovnike - objasnila je voditeljica radionice, Ivana Surjan Mitrović koja brojne recepte objavljuje i na svom YouTube kanalu Mama Veganka.

KLUB ZONA U OŽUJKU

Večer modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! / subotom od 12.3. / 20:00 - 00:00
Kreativni petak: Nakit od tkanine i žice / petak, 18.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Sreća / ponedjeljak, 21.3. / 17:00
Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih / četvrtak, 24.3. / 18:00
Kreativni petak: Zajednički crtež / petak, 25.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Anksioznost / ponedjeljak, 28.3. / 17:00
Književna čajanka: Sjena vjetra (C. Ruiz Zafón) / ponedjeljak, 28.3. / 20:00
Vege kuhinja: Pašticada / utorak, 29.3. / 18:00

Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.


U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje subotnjih Večeri modernih društvenih igara, održala se i još jedna Kava sa Savjetom mladih, a počelo je i održavanje radionica u sklopu ciklusa Mala škola mentalnog zdravlja. Ponovno je krenuo i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, a u ponedjeljak ponovno počinje i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.