Klub Zona: bicikle, nakit i šah

26_10_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Klub Zona: bicikle, nakit i šah

Klub Zona program u listopadu završava još jednim subotnjim Šahovskim popodnevom, a prije toga će se u srijedu održati Biciklopopravljaonica te u četvrtak Radionica osnova izrade nakita.

Klub Zona program u listopadu završava još jednim subotnjim Šahovskim popodnevom, a prije toga će se u srijedu održati Biciklopopravljaonica te u četvrtak Radionica osnova izrade nakita. Sva događanja su besplatna, ali uz obaveznu rezervaciju mjesta na klubzona.net.

- Već šest sezona u programu Kluba Zona održava se Biciklopopravljaonica. Prve i posljednje srijede u mjesecu, od 17 do 20 sati, volonteri besplatno popravljaju manje kvarove na biciklima te bicikle čine sigurnijima i funkcionalnijima. Radionica osnova izrade nakita još je jedna u nizu kreativnih radionica četvrtkom u 18:30. Sudionici će ovog puta, osim što će upotrebom kliješta i perli steći osnovna znanja o izradi novog nakita, imati priliku i popraviti stari nakit koji su slobodni donijeti na radionicu. Šahovska popodneva održavaju se svako dvije subote od 18 do 20 sati i prilika su za druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije - rezimira posljednja listopadska događanja Goran Biličić, voditelj Kluba Zona, ističući da se sva događanja održavaju uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera i najavljujući još bogatiji program u studenom.