KLFM poziva na Radio dan i noć

10_12_2014 / 13:36h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: KLFM
KLFM poziva na Radio dan i noć

KLFM, donosi u subotu, 13. prosinca, cjelodnevni program pod nazivom Radio dan i noć, a odvijat će se na više gradskih lokacija – Riva, Dom mladih te klub Judino drvo.

Jedini splitski community radio, KLFM, donosi u subotu, 13. prosinca, cjelodnevni program pod nazivom Radio dan i noć, a odvijat će se na više gradskih lokacija – Riva, Dom mladih te klub Judino drvo.

Druženje s ekipom iz KLFM-a počinje od 10 ujutro četverosatnim glazbenim setom KLFM Soundsystema na kućici Vegeton. Od 17 do 19 sati u Beton kinu (Dom mladih) predavanje će održati Magz Hall, britanska radijska umjetnica, te predstavnici mariborskog nezavisnog community radija MARŠ (Maribor Študent radio), uz tribinu o community i novom radiju na kojoj će se raspravljati o budućnosti radija kao medija.

Program se nastavlja u 21 sat u klubu Judino drvo, u kojem će KLFM Soundystem zagrijavati publiku za nastup riječkog benda Marinada, koji je zakazan u 21.30 sati. U 23 sata zasvirat će The Chweger iz Pule. Ulaz u klub slobodan je do 23 sata.

Rad prvog splitskog radija u zajednici posjetitelji spomenutih događanja moći će podržati simboličnom donacijom, za koju će dobiti posebne radijske merchandise pakete.

Program je ostvaren uz podršku Ministarstva kulture RH.

Više informacija o programu može se potražiti na linku.