Kiša i maškare, Gripe i Kenjara

11_02_2013 / 15:39h
Kiša i maškare, Gripe i Kenjara

Zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika, cijela manifestacija Pokladni utorak Spli'ski krnjeval 2013. prebacit će se u ŠC Gripe. Krnjeval u organizaciji Cukuna neće se premještati sa Kenjare i prkosit će kiši do posljednje kapi.

Zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika, cijela manifestacija Pokladni utorak Spli'ski krnjeval 2013. prebacit će se u Športski centar Gripe.

Program počinje u 17:30 sati Tratamentom o' maškar, splitskom pokladnom nostalgijom, humanitarnog karaktera jer će se sva jela nuditi po popularnim cijenama, a prihod će biti darovan Udruzi Most. Bal o'maškar, plesnjak pod maskama počinje u 18:30. Na glavnoj pozornici će, uz Gustafe, maškare zabavljati vizualno-glazbena atrakcija Disco Inferno Magic 70 te mladi splitski country band Muddy Boots.

Prijave maski su u utorak do 17 sati na [email protected], a od 17 do 19:40 na ulazu u veliku dvoranu Gripe. Defile maski je u 20 sati. Nagrade za grupne maske su tisuću, 2 tisuće i 3 tisuće kuna, a za individulane 500, 1000 i 1500. Nagrade najboljim maskama plesnjaka suvikend na Hvaru za dvije osobe u hotelu Riv, poklon bon od tisuću kuna u Karle i vina vinarije Krolo.

Apokalipsa u Kenjari prkosit će kiši!

Krnjeval u organizaciji Cukuna neće se premještati sa Kenjare i prkosit će kiši do posljednje kapi. DJ će glazbu početi puštati od 21 sat, a pola sata prije ponoći, na Matejuški bi glavom trebao platiti zli car koji je privatizirao grad, sastavljen od nezapaljenog Krnje još iz 2005. godine.