Kino klub traži glumce

15_05_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kino klub Split
Kino klub traži glumce

Kino klub Split poziva zainteresirane građane, amaterske ili profesionalne glumce, te sve ljude koji bi se htjeli baviti glumom na casting Kino kluba Split koji će se održati 19. i 20. svibnja u terminima od 11.30 do 18.30 sati. Poziv je otvoren za sve, bez obzira na dob, spol ili radno iskustvo.

Kino klub Split poziva zainteresirane građane, amaterske ili profesionalne glumce, te sve ljude koji bi se htjeli baviti glumom na casting Kino kluba Split.

Poziv je otvoren za sve, bez obzira na dob, spol ili radno iskustvo. Za prijavu je potreno poslati svoje ime, prezime i fotografiju na e-mail adresu: [email protected], nakon čega ćemo vas kontaktirati i poslati vam vaš termin.

Casting se organizira zbog prikupljanja informacija i nadopunjavanja postojeće baze podataka o svim zainteresiranima za rad na filmu (tj. audiovizualnim medijima), uglavnom ispred kamere.

Od uvođenja ove prakse s početka 2016. do danas već su ostvarene uspješne suradnje na različitim projektima.

Casting će se održati 19. i 20. svibnja u terminima od 11.30 do 18.30 sati.

Za više informacija, možete kontaktirati Kino klub na 091 896 5860 (Sunčica), ili poslati svoj upit na e-mail adresu: [email protected].