Kino klub Split nudi posao

07_02_2015 / 15:35h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: kinoklubsplit.hr
Kino klub Split nudi posao

Kino klub Split traži tajnicu/tajnika na određeno vrijeme i na pola radnog vremena. Rok za prijavu je 14. veljače.

Kino klub Split raspisao je natječaj za radno mjesto na određeno vrijeme za tajnika/cu Kino kluba Split na pola radnog vremena i poziva sve zainteresirane da se prijave.

Opis posla: pisanje projekata i osmišljavanje strategije Kino kluba u suradnji s izvršnim odborom, nadzor projekata u produkciji Kino kluba Split, praćenje i prijavljivanje na natječaje, pravdanje namjenskih sredstava, pisanje financijskih i narativnih izvješća, briga o financijama udruge, usklađivanje rada sa zakonom, državnim institucijama i suradnja s ostalim udrugama, dogovaranje i koordiniranje suradničkih projekata u suradnji s izvršnim odborom, koordinacija klupskih aktivnosti i obavljanje tekućih poslova

Od tajnika/ce udruge očekuje se samoinicijativa, socijalne kompetencije, kreativnost i entuzijazam u izvršavanju poslova. Za uzvrat Kno klub nudi otvorenu radnu sredinu, raznoliko i zanimljivo područje rada, mogućnosti stjecanja poslovnih kontakata, višestruke mogućnosti za napredovanje i ostvarivanje dodatne zarade za uspješno provedene projekte.

Prednosti prilikom odluke o izboru imat će kandidati/kandidatkinje s radnim iskustvom u audio-vizualnim djelatnostima, odnosno u upravi i administrativnom radu udruga. Kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor pristupaju razgovoru koji će provesti komisija. Intervju će se održati nakon završetka natječaja, u naknadno utvrđenim terminima.

Uvjeti: minimalno završeni prediplomski sveučilišni ili stručni studij, i/ili iskustvo u radu u kulturnom sektoru ili u radu udruga, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika

Rok za prijavu: 14. veljače 2015.

Više informacija na www.kinoklubsplit.hr