Kazalište Morzguva opet u Splitu

26_11_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kazalište Moruzgva
Kazalište Morzguva opet u Splitu

Zbog neviđenog interesa splitske publike i zbog svih onih koji su ostali bez svoje ulaznice Brodolomke se vraćaju u Split 30. studenog s početkom u 18 sati u dvorani Lora. Istog dana, u petak 30. studenog s početkom u 20:30 po prvi put u splitsku Loru dolazi predstava "Kako život".

Kazalište Morzugva ponovno dovodi "Brodolomke" u Split 30. studenog, a isti dan po prvi put u splitskoj Lori će se prikazat predstava "Kako život".

Zbog neviđenog interesa splitske publike i zbog svih onih koji su ostali bez svoje ulaznice Brodolomke se vraćaju u Split 30. studenog s početkom u 18 sati u dvorani Lora. Kako doznajemo od organizatora to će biti zadnje gostovanje u Splitu u ovoj godini. Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Po predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića u predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić.

Istog dana, u petak 30. studenog s početkom u 20:30 po prvi put u splitsku Loru dolazi predstava "Kako život". U predstavi kroz priču o ljubavnom trokutu starijih ljudi saznajemo više o prijateljstvu, mladosti i životu. U predstavi igraju poznata lica hrvatskog glumišta: Ana Begić, Biserka Ipša, SIniša Popović i Vinko Kraljević.

Cijena ulaznice za obje predstave je 70 kn, a prodaja ulaznica na blagajni Lore kreće od ponedjeljka 26. studenog svaki dan od 15 do 19 sati. Online kupovina je moguća na na croatia-tickets.com.

Informacije i rezervacije možete dobiti na 091 528 4304 ili putem Facebook stranice Amadeus events.