Kazališni vikend u Lori

23_12_2013 / 12:24h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: kazalisteulori.com
Kazališni vikend u Lori

Vikend poslije Božića bit će, zahvaljujući Kazalištu u Lori, obogaćen za dvije predstave. U petak će Splićani moći gledati predstavu Od stoljeća sedmog, a u subotu Muškarci su s Marsa, žene su s Venere. Možda dobijete ulaznice...

Vikend poslije Božića bit će, zahvaljujući Kazalištu u Lori, obogaćen za dvije predstave. 

U petak, 27. prosinca u 19 i 30 sati, u Loru dolazi Teatar Ludens da bi splitskoj publici predstavio smiješnu stranu hrvatske povijesti.

U predstavi Od stoljeća sedmog, u režiji Dore Ruždjak Podolski, tri glumca - Jan Kerekeš, Dean Krivačić i Slaven Španović - pokazat će da hrvatska povijest nije dosadna i provest će gledatelje od stoljeća sedmog do dvadeset i prvog. Pogledajte video.

Dan kasnije, 28. prosinca također u 19 i 30, Splićani će moći pogledati Teatromanovu predstavu Muškarci su s Marsa, žene su s Venere u režiji Borisa Kovačevića. Darija Knez Rukavina, Boris Svrtan i Roman Šušković-Stipanović. Pogledajte video.

Ulaznice se mogu kupiti online na port.hr i ulaznice.hr po cijeni od 60 kuna za prvu i 50 kuna za drugu predstavu, na blagajni na dan predstave po cijeni od 70 kuna/60 kuna , te u agencijskog prodaji po cijeni od 60 kuna/50 kuna na idućim mjestima: Dallas Music Shop, Croatia Records, Profil Mozaik, Kompas, Tisakmedia i Smokvina.

Porukom na našem Fejsu pošaljite nam ime, prezime i razlog slanja pa možda dobijete ulaznice.

kazalisteulori.com