Kavom protiv tlake ispred HNK

22_11_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kavom protiv tlake ispred HNK

Inicijativa Split grad za mlade organizira događaj "Kavom protiv tlake". Uz besplatnu kavu mladi će imati priliku razmijeniti stavove i ideje kako unaprijediti život mladih u Splitu.

U srijedu s početkom u 10 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred splitskog HNK, inicijativa Split grad za mlade organizira događaj "Kavom protiv tlake". Uz besplatnu kavu mladi će imati priliku razmijeniti stavove i ideje kako unaprijediti život mladih u Splitu.

- Ispijanje kave u Splitu ima svoju tradiciju i dio je identiteta grada, a često od običnog razgovora na kavi nastane super ideja. Zato želimo potaknuti mlade da pričaju i razmišljaju kako mogu doprinijeti boljem položaju u društvu - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Događaj će glazbom podržati radio KLFM, a donacijom i kuhanjem kave splitski specialty coffee shop D-16. U četvrtak će se kava dijeliti i studentima na kampusu, a u petak ispred studentskog doma na Spinutu, čime će završiti ovaj događaj. Osim kave, mladi će na poklon dobiti i naljepnice izrađene posebno za ovu prigodu. "Kavom protiv tlake" nastavak je aktivnosti inicijative Split grad za mlade čiji je cilj omogućiti bolji i kvalitetniji život za mlade u gradu Splitu.