Kava sa Savjetom: Zeleniji Split

22_01_2022 / 00:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kava sa Savjetom: Zeleniji Split

Zeleniji Split bit će tema treća u nizu Kave sa Savjetom mladih. Svoj rad predstavit će neformalna grupa Mali zeleni te udruge Permakultura Dalmacija, “Zasadi stablo, ne budi panj“ i Društvo Marjan.

Zeleniji Split bit će tema treća u nizu Kave sa Savjetom mladih koja će se održati u četvrtak, 27. siječnja, u 18 sati, u Klubu Zona. Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

- Svoj rad predstavit će neformalna grupa Mali zeleni te udruge Permakultura Dalmacija, “Zasadi stablo, ne budi panj“ i Društvo Marjan. Bit će to prilika za razmjenu informacija i stavova sa članovima Savjeta mladih Grada Splita, ali i svim zainteresiranima koji imaju priliku utjecati na rad ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća - objašnjava Goran Biličić, voditelj Kluba Zona, podsjećajući da se Kave sa Savjetom mladih održavaju četvrtim četvrtkom u mjeseci.

Aktivnost se realizira u sklopu projekta "ZaLet Savjeta mladih" kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.