5. Kava: Inicijative mladih

21_03_2022 / 00:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
5. Kava: Inicijative mladih

Peta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. ožujka. Tema razgovora sa članovima ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća bit će - inicijative mladih.

Peta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. ožujka, u 18 sati, u Klubu Zona. Tema razgovora sa članovima ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća bit će - inicijative mladih. Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

KLUB ZONA U OŽUJKU

Večer modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! / subotom od 12.3. / 20:00 - 00:00
Kreativni petak: Nakit od tkanine i žice / petak, 18.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Sreća / ponedjeljak, 21.3. / 17:00
Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih / četvrtak, 24.3. / 18:00
Kreativni petak: Zajednički crtež / petak, 25.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Anksioznost / ponedjeljak, 28.3. / 17:00
Književna čajanka: Sjena vjetra (C. Ruiz Zafón) / ponedjeljak, 28.3. / 20:00
Vege kuhinja: Pašticada / utorak, 29.3. / 18:00

Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.


- Zainteresirani će potražiti odgovore na pitanja postoje li u Splitu inicijative mladih, mogu li mladi u Splitu biti proaktivniji i kako ih Grad može motivirati i podržati. Bit će to prilika i za saznati više informacija o načinima financiranja inicijativa kroz program Europske snage solidarnosti - najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Kave sa Savjetom mladih održavaju se četvrtim četvrtkom u mjesecu te svaki mjesec članovi Savjeta mladih Grada Splita pripreme novu temu, pozovu relevantne sugovornike te svim zainteresiranima daju priliku za razmjenu informacija i stavova. Aktivnost se realizira u sklopu projekta "ZaLet Savjeta mladih" kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.

U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje i subotnjih Večeri modernih društvenih igara. Ponovno je krenuo i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, a počinje i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama. Posljednje događanje u ožujku bit će radionica vege kuhinje na kojoj će se pripremati vege pašticada. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.