Kava s mladima u Solinu

27_06_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kava s mladima u Solinu

Splitska udruga Info zona i solinska udruga Duga, ovoga četvrtka u Centru za djecu, mlade i obitelj u Solinu organiziraju zanimljivu panel raspravu "Kava s mladima".

Splitska udruga Info zona i solinska udruga Duga, ovoga četvrtka s početkom u 17 sati u Centru za djecu, mlade i obitelj u Solinu organiziraju zanimljivu panel raspravu "Kava s mladima". Tema diskusije bit će unapređenje dijaloga mladih i donositelja odluka u Solinu, s posebnim naglaskom na zadovoljavanje pretpostavki kvalitetnog rada budućeg saziva Savjeta mladih Grada Solina.​

- Panel je namijenjen mladima te članovima organizacija mladih i za mlade koje djeluju na solinskom području, a kao pozitivan primjer želimo istaknuti inicijativu Split grad za mlade. U proteklih 10 mjeseci organizirane su dvije konferencije i desetak neformalnih druženja s mladima u Splitu i okolici. Također, provedeno je veliko istraživanje o potrebama i stavovima mladih, pokrenuta je izrada Gradskog programa za mlade Grada Splita te je okupljena zajednica koja broji više od dvije tisuće mladih na društvenim mrežama - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Kao panelisti, uz predstavnike Grada Solina, sudjelovat će predstavnici splitskog i županijskog Savjeta mladih te predstavnici Info zone, splitske udruge koja koordinira uspješnom inicijativom "Split grad za mlade".