Kava s mladima: Trogir i Kaštela

25_11_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kava s mladima: Trogir i Kaštela

Nakon Kave s mladima koja se u lipnju održala u Solinu, istoimene panel diskusije o mogućnostima unapređenja kvalitete dijaloga mladih i donositelja odluka održat će se i u Trogiru i Kaštelima.

Nakon Kave s mladima koja se u lipnju održala u Solinu, istoimene panel diskusije o mogućnostima unapređenja kvalitete dijaloga mladih i donositelja odluka održat će se i u Trogiru i Kaštelima. U subotu, 26. studenog u podne, panel će se održati u prostoru Trogir HUB-a, a u srijedu, 30. studenog, u 20:30 u Društvenom centru u Kaštel Gomilici.

- Pozivamo mlade te predstavnike organizacija mladih i za mlade da nam se pridruže u diskusiji. Poseban naglasak stavit ćemo na mogućnosti unapređenja rada lokalnih savjeta mladih. Predstavit ćemo i iskustva inicijative „Split grad za mlade“ koja je snažno doprinijela dijalogu mladih i splitske gradske vlasti. Osvrnut ćemo se i na rezultate ankete kojom smo ispitali kako i koliko mladi u gradovima i općinama koje gravitiraju Splitu sudjeluju u donošenju odluka koje utječu na njihov život - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

"Kave s mladima" realiziraju se u sklopu projekta "Participacija mladih: Urbana aglomeracija Split" kojeg provodi Info zona, a financiran je kroz program Erasmus+. U organizaciji panel diskusija sudjeluju Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije te gradski Savjeti mladih Trogira i Kaštela.