U Kocki dašak ljeta i Echa

13_03_2013 / 10:57h
U Kocki dašak ljeta i Echa

Nova Karantena u subotu 23. ožujka u Kocku donosi dašak ljeta i Echo Festivala uz prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg festivalskog miljenika, britanskog DJ-a i producenta Straya.

Nova Karantena u subotu 23. ožujka u Kocku donosi dašak ljeta i Echo Festivala uz prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg festivalskog miljenika, britanskog DJ-a i producenta Straya. On je svoje drum'n'bass putovanje započeo kada su ga otkrili tata drum'n'bass-a danas, dBridge, i tadašnji dvojac Instra:mental (Boddika & Jon Convex). Od tada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom pa je snimio popularni FabricLive50 mix, gostovao na brojnim europskim festivalima, a ni labeli nisu mogli zaobići njegov inovativan i plesni zvuk pa je u zavidno kratkom periodu potpisao za neke od respektabilnijih diskografskih kuća poput Critical Records, Med School i Blu Mar Ten. Našao se i na Exit kompilaciji, a narednih mjeseci ga očekuje i samostalno izdanje.

Prošlogodišnji Echo Festival je na makarskoj plaži ugostio izvođače poput Spectrasoul, S.P.Y, Lenzman, Ant TC1, Bailey, Zero T, Petar Dundov, Midland, Pariah, Koreless, Deadboy, Inxex…. Ove godine Echo se seli u Istru, na plažu Kanegra, ali ovog puta sa više izvođača, više floor-ova i više dana! U periodu od 06. do 09. lipnja plažu Kanegra razdrmat će neki od svjetskih imena elektronske glazbe pa među ostalima i najsvježija imena drum'n'bass-a poput DBridge, Marcus Intalex, Kasra, Stray, Lenzman i mnoga druga imena koja caruju u techno/house krugovima poput Nick Hoppner, Delano Smith, Fred P, Christopher Rau, Synkro, XXXY, Locked Groove, Space Dimension Controller i mnogi drugi.

Ulaznice za Karantenu možete kupiti u Info zoni, Eleven Split, Igrow shop te 15.03. na promo partyu u Negro baru i 21.03. na Dom Lounge u Kocki. Cijena limitiranih ulaznica u pretprodaji je 20 kuna, redovna cijena je 30 kuna, a iza ponoći 40 kuna.

www.facebook.com/LoopJunkiesAV