Izrasli upitnici: I mladi se pitaju!

17_05_2012 / 09:22h
Izrasli upitnici: I mladi se pitaju!

Na travnjaku ispred Doma mladih pojavilo se dvadesetak šarenih upitnika koji ne simboliziraju samo neodgovorena pitanja oko zgrade koja trideset godina čeka postati centar života mladih Splita, već i sva druga pitanja na koja mladi traže odgovore...

Na travnjaku ispred Doma mladih pojavilo se dvadesetak šarenih upitnika koji ne simboliziraju samo neodgovorena pitanja oko zgrade koja trideset godina čeka postati centar života mladih Splita, već i sva druga pitanja na koja mladi traže odgovore – od slobodnog vremena do obrazovanja i zaposlenja, a koje mogu potražiti i u Informativnom centru za mlade Info zona.

Upitnici su se u različitim oblicima 16. svibnja pojavili na javnim prostorima brojnih europskih gradova, kao dio kampanje koja se u Hrvatskoj provodi pod geslom Informacija – uPRAVO sad! s ciljem podizanja svijest o važnosti kvalitetne informacije za mlade.

Splitsku javnu akciju osmislili su i realizirali učenici Škole likovnih umjetnosti u suradnji sa Info zonom te će fotografije s akcije konkurirati za postav izložbe u St. Petersburgu i motiv elektroničkih razglednica.

www.informationrightnow.eu