Kamp Učka 360⁰ se nastavlja

06_08_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Bioteka
Kamp Učka 360⁰ se nastavlja

Kamp “Učka 360⁰ – Vratimo livade leptirima!” se nastavlja! Organiziraju se dva nova kampa: od 9. do 19. kolovoza te od 24. kolovoza do 7. rujna.

Kamp “Učka 360⁰ – Vratimo livade leptirima!” se nastavlja! Nakon uspješnog kampa održanog u srpnju u sklopu projekta Učka 360°, udruge Bioteka i Biom u suradnji s JU Park prirode Učka organiziraju još 2 volonterska kampa kojima se možeš pridružiti ove godine, i to od 9. do 19. kolovoza te od 24. kolovoza do 7. rujna.

Misija Volonterskih kampova je pružiti utočišta divljim vrstama putem ovakvih direktnih konzervacijskih akcije te potaknuti ljude da se povežu s prirodom i sudjeluju u njenoj zaštiti.

Sudjelovanje na kampu, hrana i voda potpuno su besplatni za sve sudionike. Djeca su dobrodošla! Ukoliko imaš psa, slobodno ga povedi. Od sudionika se traži jedino dobra volja, spremnost na rad i suradnja tijekom sudjelovanja u aktivnostima krčenja zaraslih travnjaka i održavanju kampa.

Ako želiš upoznati Park Prirode Učka, sudjelovati u direktnoj akciji u zaštiti prirode, pobjeći od civilizacije, družiti se s ornitolozima i biolozima, upoznati se sa zaštitom prirode u Hrvatskoj i Europi ovaj kamp je stvoren za tebe.

Prijavite se OVDJE.

Više informacija na udruga.bioteka.hr.