Kako studirati vani?

30_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: BHV Education / Facebook
Kako studirati vani?

BHV Education organizira proljetnu radionicu Studiraj u Europi 7. i 8. travnja u Splitu. Dva britanska sveučilišta, nizozemsko sveučilište i dva švicarska fakulteta sudionici su radionice koja će se održati 7. i 8. travnja.

BHV Education organizira proljetnu radionicu Studiraj u Europi 7. i 8. travnja u Splitu. Dva britanska sveučilišta, nizozemsko sveučilište i dva švicarska fakulteta sudionici su radionice koja će se održati 7. travnja u Grafičkoj školi od 10 do 17.30 sati i 8. travnja na Ekonomskom fakultetu od 9 do 14 sati.

BHV Education prva je hrvatska organizacija na području školovanja u inozemstvu koja upućuje mlade iz cijele regije na različite obrazovne programe u Europu, SAD, Kanadu i Australiju. Ovim obilježavaju treće desetljeće uspješnog poslovanja u Hrvatskoj i regiji.

Na besplatnoj radionici svi polaznici imat će priliku za informiranje o preddiplomskim i diplomskim programima te raznim mogućnostima studiranja u inozemstvu. Između ostalog, polaznici će saznati sve potrebne informacije o povoljnim kreditima za preddiplomski i diplomski studij u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj te o stipendijama za studij hotelijerstva u Švicarskoj. Predstavnici fakulteta te njihovi hrvatski polaznici predstavit će svoje studijske programe.

Među sudionicima radionice bit će i Dominik Križan, koji je prošle godine uz djelomičnu stipendiju upisao fakultet hotelskog i turističkog menadžmenta u Švicarskoj. - Trenutno se nalazim u Sörenbergu u Švicarskoj na studiju hotelskog menadžmenta. Nakon srednje škole našao sam se u teškoj situaciji jer nisam znao što dalje. Znao sam jedino da želim studirati vani. Unatoč mnogim nepoznanicama, odlasku od obitelji i prijatelja, ispostavilo se da sam donio najbolju odluku u svom životu koju bih svakome preporučio. Stažiranje mi je poseban užitak jer na taj način mogu implementirati stečeno znanje u posao i na taj se način uklopiti u brzorastuću industriju. Nadam se da ću jednog dana imati priliku svojim znanjem pomoći hrvatskom turizmu

Uz razgovor i savjetovanje s predstavnicima fakulteta, kao polaznicima koji studiraju na ovim fakultetima, svi posjetitelji koji se za to odluče, moći će direktno na radionici započeti svoj proces savjetovanja i prijave na odabrani studij sa BHV Education stručnim timom.

Radionica će se, osim u Splitu, održati i u Zagrebu i Rijeci, a više informacija nalazi se na www.bhv.hr.