Kako se može s Domom mladih?

08_02_2013 / 23:03h
Kako se može s Domom mladih?

Uvjetno rečeno, ono što je Zagrebu Pogon, Dubrovniku Lazareti, Puli vojarna Karlo Rojc, to je Splitu Dom mladih. U ponedjeljak će se u klubu Kocka okupiti predstavnici nezavisnih kulturnih organizacija iz Dubrovnika, Splita, Pule i Zagreba...

Uvjetno rečeno, ono što je Zagrebu Pogon, Dubrovniku Lazareti, Puli vojarna Karlo Rojc, to je Splitu Dom mladih. U ponedjeljak (11.02.) će se u klubu Kocka u 18 sati okupiti predstavnici nezavisnih kulturnih organizacija iz Dubrovnika, Splita, Pule i Zagreba te će na javnoj tribini predstaviti situacije u lokalnim sredinama, opisati odnos lokalnih vlasti prema nezavisnoj kulturi te prisutne upoznati sa izazovima i mogućnostima održivosti infrastrukture za nezavisnu kulturu.

Tribinu organizira Info zona u sklopu projekta Prostori nezavisne kulture u lokalnom razvoju kojeg partnerski provodi sa Savezom udruga Operacija grad iz Zagreba, Art radionicom Lazareti iz Dubrovnika, Savezom udruga Molekula iz Rijeke i udrugom Seasplash iz Pule, uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.