Kako na razmjenu srednjoškolaca

06_06_2014 / 13:24h  |  Autor: I. Z.
Kako na razmjenu srednjoškolaca

Svoja iskustva programa razmjene AFS ispričat će Edita i Sandra Kočić, koje su dio srednjoškolskih dana provele u Italiji i Njemačkoj a saznat ćete i može li vaša obitelj ugostiti stranog srednjoškolca.

Međunarodni program razmjene za srednjoškolce nudi priliku višemjesečnog srednjoškolskog iskustva u nekoj od 50 zemalja svijeta, ali i ugošćavanje stranih srednjoškolaca u vlastitom domu.

Prije početka školskih praznika, u utorak (10. 6.) u 19.15, svoja iskustva programa razmjene AFS ispričat će u Zoni Edita i Sandra Kočić, koje su dio srednjoškolskih dana provele u Italiji i Njemačkoj.

Dođite ih pitati sve što vas zanima i poslušati kako su se prijavile, s kojim su se izazovima susretale, kako su se snašle u drugoj kulturi, koliko su prijatelja stekle, jesu li naučile jezik… Ali i može li vaša obitelj ugostiti stranog srednjoškolca u Hrvatskoj. 

O svojim su iskustvima već govorile i u emisiji Info zona na radiju, a koliko im je iskustvo pomoglo u učenju jezika, možete i poslušati u YouTube isječku.