Kako financirati ideju?

24_08_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: https://www.europskesnagesolidarnosti.hr/
Kako financirati ideju?

AMPEU poziva na webinar "Imamo ideju!" na kojem ćete saznati kako za provedbu projekata solidarnosti osigurati bespovratna financijska sredstva.

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) poziva vas 6. rujna na webinar "Imamo ideju!" na kojem ćete saznati kako za provedbu projekata solidarnosti, projektnog formata unutar programa Europske snage solidarnosti, osigurati bespovratna financijska sredstva.

Webinar će se održati putem platforme Zoom, u utorak (6.9.2022.) od 10 do 13 sati, a djelatnici AMPEU-a sudionicima će približiti aktivnost Projekti solidarnosti, pojasniti kako prijaviti projekt, predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj i pružiti priliku da se u otvorenom razgovoru dobije povratna informacija i savjet o već postojećim projektnim idejama.

Idući rok za prijavu Projekata solidarnosti je 4. listopada 2022., a za ovaj rok AMPEU je u mogućnosti ponuditi više sredstava nego što je to bio slučaj ranijih godina.

AMPEU svim zainteresiranima nakon samog događanja nudi i mogućnost savjetovanja u pripremi projektnog prijedloga.

Ova online prezentacija namijenjena je svim organizacijama i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima prijave i provedbe projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Projekte solidarnosti mogu prijaviti sve pravne osobe i mladi bez službene organizacije odnosno neformalne skupine mladih.

Za registraciju je dovoljno ispuniti prijavnicu, a poveznica putem koje ćete se moći uključiti u webinar dobit ćete naknadno putem e-pošte, uoči samog događaja.

Rok za prijavu je 2. rujna 2022. godine.
Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.

www.europskesnagesolidarnosti.hr