Konačna JUMF lista izvođača

31_05_2012 / 11:45h
Konačna JUMF lista izvođača

Poznati su finalisti zadarske gitarijade koji će nastupiti na prvoj večeri Jader Urban Music Festivala te tako uz Ramba Amadeusa otvoriti tri koncertna dana najaktualnijih glazbenih imena regije.

Poznati su finalisti zadarske gitarijade koji će 22. lipnja nastupiti na prvoj večeri Jader Urban Music Festivala te tako uz Ramba Amadeusa otvoriti tri koncertna dana najaktualnijih glazbenih imena regije. Podsjetimo da će uz Gorana Baru i Majke, Disciplinu A Kitschme, Edu Maajku, Brkove, One Piece Puzzle, Antenat, Golem, Debelog Precjednika i zadarske Crasso De Odio, nastupiti i Tito & Tarantula koji će upravo u Zadru započeti svoju europsku turneju.

U konkurenciji 16 zadarskih demo bendova publika je za finaliste izabrala bendove Prčiguzi, Gatos Del Mundo, Devils & Dust i Mechanical Heartwork. Svojevrsna retrospektiva gitarijade i zagrijavanje za JUMF održat će 01. lipnja u zadarskom kafiću Zodiac pa će to biti prilika za besplatne festivalske ulaznice.

Soundsystem stage morat će se nositi za jednim otkazivanjem – umjesto domaćeg industrial dvojca Štemanje d.o.o nastupit će Noisea koja je dio Echo Terrorists-a audio-vizualnog projekta iz Zagreba inspiriranog eksperimentalnim elektronskim zvukom.

Trodnevne festivalske ulaznice u prodaji su za 180kn u sustavu Eventim, a dnevne ulaznice će se moći kupiti na ulazu na dane festivala.

www.jumf.hr

Volontiraj za JUMF!

Zbog velikog interesa skraćen je rok za prijave volontera koji žele doprinijeti organizaciji festivala pa interes možete iskazati putem festivalskog weba do 06. lipnja. Volonteri će biti angažirani na poslovima čišćenja, nošenju opreme, pomoći zaštitarima i u press zoni.