Jubilarna 50. večer igara

24_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Jubilarna 50. večer igara

Jubilarno 50. izdanje večeri modernih društvenih igara "Ajmo se igrat!" održat će se u subotu u Chillton baru u programu Kluba Zona. Organizatori, Udruga F&ST, tom su prigodom pripremili i nagradni turnir u igri Takenoko.

Jubilarno 50. izdanje večeri modernih društvenih igara Ajmo se igrat! održat će se u subotu, 27. siječnja, od 20 sati u Chillton baru (Jadranska 1) u programu Kluba Zona. Organizatori, Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST, tom su prigodom pripremili i nagradni turnir u igri Takenoko za koji prijave primaju putem događaja na Facebooku.

- Ovo je već treća sezona da u programu Kluba Zona subotom organiziramo besplatne večeri modernih društvenih igara. Tridesetak igrača okupi se svako dva tjedna, uz tek poneku pauzu u prosincu i ožujku te se zainteresirani mogu pridružiti drugim igračima, donijeti svoju ili posuditi i naučiti igrati neku od 50-ak igara iz naše kolekcije - objašnjava Romana Jadrijević, predsjednica udruge F&ST, napominjući da je izbor igre u nagradnom turniru svojevrsna najava ovogodišnjeg FantaSTikona, konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike, koja će se održati u ožujku i dijelom biti inspirirana Japanom.