Jazz i pričaonice za praznike

23_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: GKL Split / Press
Jazz i pričaonice za praznike

Gradsko kazalište lutaka Split ne staje ni tijekom praznika: za najmlađe su na repertoaru pričaonice bajki Snjeguljica i Ivica i Marica, a za odrasle Jazz Winter Wonderland.

 Nakon gotovo 70 izvedbi blagdanskih predstava u kući i na gostovanjima od početka prosinca, na kraju 2016. godine Gradsko kazalište lutaka Split ugostit će Teatar Poco Loco s pričaonicama poznatih bajki za najmlađe, a za onu malo stariju publiku priredit će jazz koncert u izvedbi Željka Brodarića Jappe na gitari i vokalistice Sare Brodarić.

Snjeguljica i Ivica i Marica

27. i 28. prosinca glumci Teatra Poco Loco pričat će Snjeguljicu i Ivicu i Maricu na svoj originalan način, uz glazbenu pratnju i bogate ilustracije na grafoskopu. Ulaznice, po cijenama 25, 20 i 10 kuna, mogu se rezervirati telefonom na 021 395 968 i kupiti na blagajni kazališta ili online na croatia-tickets.com.

Jazz Winter Wonderland

U četvrtak 29. prosinca na repertoaru je blagdanski koncert Jazz Winter Wonderland u izvedbi akustičnog pjevačkog dua Sara & Jappa. Željko Brodarić Jappa i Sara Brodarić, otac i kćerka, nakon niza uspješnih nastupa ovu godinu zaključit će u GKL-u. Za blagdanski nastup Sara & Jappa će grijati uz božićne evergreen melodije kao što su Baby It's Cold Outside, Winter Wonderland, Santa Baby i Santa Claus is Coming to Town, ali i uz druge jazz standarde 40-ih, 50-ih i 60-ih godina.

Ulaznice, po cijeni od 40 kuna, mogu se rezervirati telefonom 021 395 968 i kupiti na blagajni kazališta u Tončićevoj 1 ili na croatia-tickets.com.