Ja, tata stiže u Loru

22_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Teatroman / Press
Ja, tata stiže u Loru

Nakon tri godine predstava Ja, Tata! ponovno gostuje u splitskoj Lori. Na rasporedu je 26. studenog u 18 i 20 sati ,a ulaznice se mogu kupiti za 50 (prva izvedba) i 60 kuna (druga izvedba).

Nakon tri godine predstava Ja, Tata!, u koprodukciji Tetatromana i Teatra Exit i režiji Borisa Kovačevićaponovno gostuje u splitskoj Lori. Na rasporedu je 26. studenog u 18 i 20 sati.

Prigoda je to za sve one koji je nisu vidjeli, ali i za one koji jesu da je pogledaju ponovno. Ja, tata smiješna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: Dragi, koje je boje trudnoća?, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima već jesu roditelji. Ulogu tate igra Rakan Rushaidat, za što je nagrađen na Danima satire Fadila Hadžića i na Festivalu glumca u Vinkovcima, a pobrao je i odlične kritike.

U Zagrebu, gdje igra u suradnji s Teatrom Exit, i na gostovanjima diljem Hrvatske, predstava je izvedena više od 170 puta.

Ulaznice se mogu kupiti online te na blagajni Lore. Ulaznica za izvedbu u 18 sati košta 50 kuna, a ona za izvedbu u 20 sati 60 kuna.