Izloži radove u Zoni!

03_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Izloži radove u Zoni!

Info zona raspisuje poziv za organizaciju grupnih i individualnih izložbi u Klubu Zona za 2017. godinu. Za prijavu je potrebno poslati kratki opis izložbe, biografiju autora te fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

Info zona raspisuje poziv za organizaciju grupnih i individualnih izložbi u Klubu Zona za 2017. godinu. Za prijavu je potrebno do 7. listopada na [email protected] poslati kratki opis izložbe, biografiju autora te fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

>> Lajkaj Klub Zona i pripremi se za još jednu bogatu sezonu događanja!

- Prizemni prostor stare kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prije svega autora mlađe generacije. Samo u prošloj sezoni otvoreno je 12 izložbi među kojima su bile izložbe fotografija, radovi studentica i studenata UMAS-a u različitim tehnikama te tematske izložbe splitskih udruga. U prostoru se održavaju i različiti informativni, edukativni i zabavni sadržaji te prostor posjeti do 400 mladih mjesečno što znatno doprinosi dosegu publike - objasnila je Maja Karačić, programska asistentica Kluba Zona.

Klub Zona osigurat će promociju događanja i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u dijelu troškova realizacije izložbe.