Šta ima vanka osim 2Cellos?

17_08_2012 / 01:26h
Šta ima vanka osim 2Cellos?

Split je ovog ljeta imao brojčano slabu koncertnu ponudu, no zato su pozornost privlačila glazbena imena koja su nastupala. Tako će biti i ovog vikenda...

Split je ovog ljeta imao brojčano slabu koncertnu ponudu, no zato su pozornost privlačila glazbena imena koja su nastupala. Tako će biti i ovog vikenda jer u subotu u sklopu Dana Dioklecijana na Rivi besplatno svira planetarno poznati dvojac – 2 Cellos.

Trodnevni Dani Dioklecijana započet će još u petak navečer carskom povorkom od Rive do Peristila na kojem će se održati gladijatorske borbe. U Podrumima će i ovog petka biti mjesta za Čari klasične glazbe. U splitskoj ponudi su još i Živo blato u Imperiumu, Zlatko Pejaković u M-Caffeu te niz već uhodanih večeri na dobro poznatim lokacijama... Iste večeri u trogirskoj kuli Kamerlengo sviraju Ultimatum i Maršal, Hladno pivo gostuje u Šibeniku, Rambo Amadeus i Mjesni odbor u Makarskoj, Colonia u Aurori, a Rozga u Baškoj vodi.

U subotu navečer će Split ponovno otploviti u davna vremena, a u 21. stoljeću neće ostati ni Omiš pred kojim će se i ove godine odigrati Gusarska bitka nakon koje će zasvirati Magazin - dok u Splitu budu svirali Stjepan Hauser i Luka Šulić. Trogirani će kulu Kamerlengo prepustiti ritmovima koje će kreirati Tim Patrick, Pero Fullhouse, Silvio Hrabar i Miro, a u Vranjicu se održava Ribarska večer.

Nedjelja na Rivu donosi Ultimatum pa Magazin. Marijan Ban i Diktatori sviraju u Podgori, TBF u Starom Gradu, a u Kaštel Lukšiću je polufinale Jadranskih igara

Bacite oko na kalendar i potražite još poneko događanje ili informaciju koja vam nedostaje ;)