Iz srednje na Poduzetnički kamp

16_09_2013 / 23:15h  |  Autor: I.Z.
Iz srednje na Poduzetnički kamp

U Solinu je prethodnog vikenda održan prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji na kojem je u tri dana predavanja, radionica i vježbi sudjelovalo 30 polaznika, a prvi dan otvoren za javnost privukao je više od 200 posjetitelja među kojima i velik broj mladih.

U Solinu je prethodnog vikenda održan prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji na kojem je u tri dana predavanja, radionica i vježbi sudjelovalo 30 polaznika, a prvi dan otvoren za javnost privukao je više od 200 posjetitelja koji su imali priliku čuti predavanja Elene Gudelj, rukovoditeljice Odsjeka aktivne politike zapošljavanja iz područnog ureda HZZ-a Split, doc. dr. sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu, dipl. ing. el. Karla Kukeca, pomoćnika direktora Tehnološkog parka Varaždin i Ivice Penića mag. oecc. iz Mariviam Success Academy.

Organizatori posebno ističu interes mladih za ovu temu, odnosno prisustvovanje pedesetak učenika Ekonomsko-birotehničke škole Split i Privatne srednje ekonomske škole Marko Antun de Dominis te studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Kamp je s ciljem susreta poduzetnika, razmjene znanja, poduzetničkih iskustava i razvijanja novih ideja te u svrhu poticanja razvoja gospodarstva organizirao Poduzetnički centar Solin u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin i Mariviam Success Academy.