Kako mladi koriste medije?

30_07_2013 / 03:10h  |  Autor: I.Z.
Kako mladi koriste medije?

Uloži pet do sedam minuta i sudjeluj u istraživanju o načinu kako mladi koriste medije u Hrvatskoj. Žele se ispitati stavovi mladih o korištenju medija, načinu na koji koriste medije, kolika je razina medijske pismenosti mladih...

Forum za slobodu odgoja provodi nacionalno istraživanje o načinu na koji mladi koriste medije u Hrvatskoj. U istraživanju u kojem sudjeluje deset zemalja iz jugoistočne Europe žele se ispitati stavovi mladih o korištenju medija, načinu na koji koriste medije, koja je razina medijske pismenosti mladih i prepoznaju li nasilje te govor mržnje u medijima. Osim toga, cilj je vidjeti koliko su mladi zainteresirani sudjelovati u stvaranju sadržaja u medijima te vidjeti koliko je glas mladih vidljiv u medijima. Da bi se dobili odgovori na ta pitanja, provest će se sveobuhvatno istraživanje u cijeloj regiji s više od 20 000 mladih te s nizom novinara, udruga i institucija.

Ako imaš od 15 do 30 godina i želiš sudjelovati u istraživanju putem online ankete i imaš pet do sedam minuta slobodnog vremena, anketu možeš pronaći ovdje. Za sva pitanja vezana za istraživanje pišite na [email protected].

>> ispuni online anketu