Ispod bine: Radionica M. Ristić

15_11_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Mavena
Ispod bine: Radionica M. Ristić

U sklopu festivala Ispod bine održat će se radionica koju će voditi Manja Ristić, violinistica i umjetnica koja se bavi istraživanjem u polju elektroakustike, instrumentalne improvizacije i eksperimentalne zvučne umjetnosti.

U sklopu festivala Ispod bine, 22. studenog će se od 13 sati u Beton kinu u Dom mladih održati radionica koju će voditi Manja Ristić. Manja Ristić je violinistica i umjetnica koja se bavi istraživanjem u polju elektroakustike, instrumentalne improvizacije i eksperimentalne zvučne umjetnosti. Njen rad spaja istraživanje sinestezije, intuitivne kompozicije i ekologije zvuka. Ulaz je besplatana, a prethodna prijava nije potrebna.

Festival eksperimentalne i impro glazbe te zvukovne umjetnosti - Festival Ispod bine, koji se u produkciji udruge Mavena i u suradnji sa Multimedijalnim kulturnim centrom Split odvija u Domu mladih u Splitu od 2016. godine, pokrenuli su tonski majstor i zvukovni umjetnik Hrvoje Pelicarić (iz sastava Zidar Betonsky) i kustosica i producentica Natashom Kadin