Na chatu o studiranju u Americi

09_11_2012 / 20:24h
Na chatu o studiranju u Americi

Zainteresirani sa studiranje u SAD-u dobit će priliku za besplatna obrazovna savjetovanja čak i putem Facebooka gdje će na chatovima gostovati bivša i sadašnja studentica te savjetnica za Undergraduate Admissions na sveučilištu Harvard.

Od ponedjeljka do četvrtka , od 12. do 15. studenog, srednjoškolci i studenti zainteresirani sa studiranje u SAD-u dobit će priliku za besplatna obrazovna savjetovanja u prostoru Instituta za razvoj obrazovanja, ali i putem Facebooka gdje će na chatovima gostovati bivša i sadašnja studentica te savjetnica za Undergraduate Admissions na sveučilištu Harvard, Lidija Ortloff.

Ortloff će odgovarati na pitanja o studiranju na preddiplomskom studiju na Harvardu, izboru studija i prijavi na Harvard sveučilište, a studentice će odgovarati na pitanja o studiranju u SAD-u na svim razinama, izboru studija i prijavi na američka sveučilišta te o GRE testiranju.

Institut za razvoj obrazovanja ova događanja organizira povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja koji se ove godine u čitavom svijetu obilježava od 12. do 16. studenoga. Više informacija i točne termine pročitajte na iro.hr.