Inkubator za mlade bendove

26_01_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Split Circus / Facebook
Inkubator za mlade bendove

Drugi po redu Inkubator - natjecanje za mlade bendove - organizira se s ciljem poticanja njihova rada i povećanja njihove medijske vidljivosti. Rok za prijavu je 15. veljače.

O'Hara Music Club, agencija Street Pulse i Split Circus organiziraju, u Splitu, još jedan Inkubator - natjecanje za mlade bendove – s ciljem da sviraju više, kvalitetnije I usmjerenije, ali I da budu medijski vidljiviji.

Da bi se bend mogao prijaviti na Inkubator, potrebno je imati najmanje dvije autorske skladbe, materijal za minimalno 35 minuta nastupa, snimku (ili link na snimku) minimalno jedne pjesme.

U prijavi je potrebno navesti osnovne informacije o bendu: ime, mjesto i godinu osnivanja, članove, važnije nastupe ako ih je bilo (imena klubova, gradova i godine nastupa), profile na internetskim platformama i društvenim mrežama ako ih ima (YouTube, Bandcamp, Reverbnation, Facebook...) i kontakt. Prijave se šalju na e-mail adresu [email protected].

U prvoj sezoni Inkubatora pobjednici su bili splitski bend Vertigo, koji su u godini dana od pobjede odsvirali preko 30 koncerata, što samostalnih, što kao support velikim bendovima. Snimaju album i prvi video spot.

Rok za prijavu: 15. veljače 2016.