Info zona je večeras na radiju!

08_01_2016 / 11:32h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona na radiju nakon blagdana i odmora ponovno kreće s radom uz jednako zanimljiv repertoar, uz brojne zanimljive goste.

Gosti večerašnje Info zone na radiju su Mihovil i Domagoj Gašpić, braća blizanci koji se od svoje petnaeste bave glazbom te su bez kune budžeta snimili spot a uskoro im izlazi i prvi album God's Fury. Oni su Da Commission, braća rođena i odrasla u Kuvajtu koji u Splitu stvaraju rap! 

Za sve koji bi voljeli voziti bicikl češće, a nemaju novaca za kupiti novi, neka zavire u svoje podrume, šupe i tavane, vjerojatno će ugledati neki stari prašnjavi bicikl. A zatim neka ga dovedu u Info zonu gdje udruga Permakultura Dalmacija organizira Biciklopopravljaonicu. Za sve dodatne detalje poslušajte Ivana Raku večeras u emisiji.

Info zona ovoga vikenda odlazi do Jelse, gdje će Zonin suradnik i volonter Jakov Kusić predstaviti mladim Hvaranima totalno drugačije putovanje - couchsurfing. Irena Dorić iz udruge Održivi otok poziva na događanje i priča kako žive mladi na Hvaru zimi.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!